Ditems Media Producties is een reclamebureau in Monnickendam, Waterland. Wij verzorgen het gehele grafische traject dat varieert van het opmaken van brochures, vormgeven van tijdschriften, ontwerp van huisstijl en logo, flyers, posters, reclame folders tot flitsende internetsites en digitale presentaties.

Elke relatie begint met oogcontact. Daarom laten wij mensen kijken lezen, zappen, bladeren, surfen. Communicatie in vorm.

grafisch vormgeven, ontwerp, design, reclamebureau, reclame, huisstijl, logo, webdesign

Ditems Media Producties, Grafisch reclamebureau in Monnickendam, Waterland, Noordholland, Bert van der Ryd, Arjan Versteeg, Kim Brinkkemper, Margriet Brinkkemper

Tennis Magazine uitgave van de KNLTB
Centre Court uitgave van de KNLTB
Scanner - Erasmus MC Rotterdam
Monitor - Erasmus MC Rotterdam
Lijf Magazine
Podium - Jaarbeurs Utrecht
Xtracold Icebar Amsterdam
Heineken Brand Store
Dialma Brown - exclusieve keukens
Waterland Safari - logo design
Staelenhoef administratiekantoor - logo en huisstijl design
Data Mail - logo en huisstijl design
Jan des Bouvrie - vormgeving Shine Collection
Van Maanen Bakkerij - brochure voor intern gebruik
Shell Nederland
Tours and Tickets - huisstijl en reclame-uitingen
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Webdesign
Monitor Monitor Monitor Bekijk het maar Monitor Lijf Magazine Podium U wilt worden gezien Xtracold Icebar Amsterdam Heineken the City Dialma Brown Waterland Safari Staelenhoef Data Mail Van kijken tot zien Jan des Bouvrie - Shine Van Maanen Bakkerij Shell Van mond tot mond Tours and Tickets Glory Glory Wij verzorgen het complete grafische traject. Brochure, folder, poster, flyer, huisstijl, webdesign. Glory Webdesign Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen?

Procesbeschrijving

ProcesbeschrijvingInventarisatie

U vertelt ons uw wensen en (budgettaire) mogelijkheden. Ons productieteam werkt uw ideeën uit tot concrete oplossingen en - in overleg met u - maken we een definitief plan van aanpak. Dit plan bestaat uit een specificatie van alle benodigde werkzaamheden.

 

Milestone concept

Aangezien wij alle productieprocessen van A tot Z voor u uit kunnen voeren - maar u daar waarschijnlijk niet altijd volledig behoefte aan heeft - werken wij volgens het milestone concept. Dit houdt in dat u van tevoren zelf bepaalt in welke fase u met ons gaat samenwerken en in welke fase onze wegen weer gaan scheiden. De verschillende fasen zijn: Ideeën fase, Definitie fase, Realisatie fase en de Introductie fase.

 

Offerte

In onze offerte nemen we doelstellingen, werkwijze, planning en prijs op. Als u akkoord gaat met de offerte en u uw handtekening heeft gezet, garanderen wij dat het project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

 

Uitvoering

Uw opdracht wordt - eventueel in deeltrajecten - verwerkt in onze productieplanning. Tijdens het volgende creatieve proces van het uitvoeren van uw opdracht, zullen onze vormgevers voortdurend feedback verstrekken over de voortgang. Dat betekent dus dat u tussentijds op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw product. Èn dat wij eventuele aanpassingen 'onderweg' soepel kunnen doorvoeren.

 

Resultaat

Eindcontrole, punctuele aflevering en eventuele implementatie in de beoogde doelmarkt zijn onderdeel van het vanzelfsprekende slotstuk van onze samenwerking met u. En waar after sales gewenst zijn, zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

 

Bedrijven, personen en instellingen die u zijn voorgegaan als onze klant

 1. Erasmus MC Rotterdam
 2. SBS6
 3. Betronic
 4. GTI Travel
 5. Reiskompas
 6. ABN AMRO
 7. Shell International
 8. Mr. Bright Jeans UK
 9. KNHB
 10. Wegener Golf BV
 11. UDC (United Dance Company)
 12. KNVB
 13. Computerline
 14. Kennemer Theater
 15. Best of Holland Excursions
 16. Bart Smit
 17. Echo
 18. Wissenkerke Franchise
 19. Compendeon
 20. Onaka
 21. Heineken
 22. Pro Sport
 23. Telegraaf Tijdschriften Groep
 24. Bouwfonds
 25. Temati
 26. Jaarbeurs Utrecht
 27. VNU Exhibitions
 28. Boretti