Ditems Media Producties is een reclamebureau in Monnickendam, Waterland. Wij verzorgen het gehele grafische traject dat varieert van het opmaken van brochures, vormgeven van tijdschriften, ontwerp van huisstijl en logo, flyers, posters, reclame folders tot flitsende internetsites en digitale presentaties.

Elke relatie begint met oogcontact. Daarom laten wij mensen kijken lezen, zappen, bladeren, surfen. Communicatie in vorm.

grafisch vormgeven, ontwerp, design, reclamebureau, reclame, huisstijl, logo, webdesign

Ditems Media Producties, Grafisch reclamebureau in Monnickendam, Waterland, Noordholland, Bert van der Ryd, Arjan Versteeg, Kim Brinkkemper, Margriet Brinkkemper

Tennis Magazine uitgave van de KNLTB
Centre Court uitgave van de KNLTB
Scanner - Erasmus MC Rotterdam
Monitor - Erasmus MC Rotterdam
Lijf Magazine
Podium - Jaarbeurs Utrecht
Xtracold Icebar Amsterdam
Heineken Brand Store
Dialma Brown - exclusieve keukens
Waterland Safari - logo design
Staelenhoef administratiekantoor - logo en huisstijl design
Data Mail - logo en huisstijl design
Jan des Bouvrie - vormgeving Shine Collection
Van Maanen Bakkerij - brochure voor intern gebruik
Shell Nederland
Tours and Tickets - huisstijl en reclame-uitingen
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Glory - Kickboxing en MMA Fight Gala
Webdesign
Monitor Monitor Monitor Bekijk het maar Monitor Lijf Magazine Podium U wilt worden gezien Xtracold Icebar Amsterdam Heineken the City Dialma Brown Waterland Safari Staelenhoef Data Mail Van kijken tot zien Jan des Bouvrie - Shine Van Maanen Bakkerij Shell Van mond tot mond Tours and Tickets Glory Glory Wij verzorgen het complete grafische traject. Brochure, folder, poster, flyer, huisstijl, webdesign. Glory Webdesign Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen?

Overzicht van ontwerpen, reclame, drukwerk en webdesign

Onderstaand vindt u een overzicht van het scala aan diensten / activiteiten die wij bieden en de daarbij behorende voorbeeldreferenties. We hebben een onderverdeling gemaakt in:

 

ditems_proces

Communicatie en mediaconcepten

Reclame (concepten)

Grafische en overige producties

Redactie en fotografie

Print en druk

Abonnee administratie

Uitgeverij

Webdesign en database programmering

 

Reclame (concepten)

Reclame is een vak apart. Naast een grote dosis creativiteit komt er uiteraard een portie marketingkennis bij kijken. Beeld&Storm Producties heeft zich dan ook gedegen gespecialiseerd in het ontwikkelen van volledige reclameconcepten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor affiches, advertenties, billboarding, digiflyers en beeldcampagnes, maar ook voor standbouw en de inkoop hiervan en promotiefilms. En vrijwel het gehele productieproces wordt in eigen huis verzorgd, wat een gunstig effect heeft op de prijs en planning. Iets dat vele opdrachtgevers voor u, van kleine organisaties tot internationale concerns, hebben weten te waarderen.

 

Voorbeeldreferenties

 

Promotiefilm en magazine voor de Bank

De ABN AMRO heeft haar weg naar ons gevonden voor het maken van een promotiefilm en een bijbehorend magazine voor hun 'GLoRi Conference'. De conferentie vond plaats in congresgebouw De Doelen in Rotterdam en was bestemd voor investeerders en hoge functionarissen van diverse instellingen/bedrijven.

 

Koninklijke Shell advertentiecampagnes

Als een van onze vaste klanten schakelt de Koninklijke Shell ons meerdere malen per jaar in voor het bedenken, ontwerpen en maken van haar adverentiecampagnes. Een voorbeeld hiervan is de campagne 'Shell zit gebeiteld in Den Haag'. Shell wilde de stad Den Haag dank betuigen voor haar verbintenis met hun bedrijf en aangeven dat ze nog lang door willen blijven groeien binnen de Hofstad. Verder produceren we voor Shell nog veel meer diverse advertentiecampagnes en boekwerken waaronder jaarverslagen.

 

Billboarding Mr. Bright Original Jeans UK

Het relatief jonge en onbekende jeansmerk Mr. Bright was op zoek naar een nieuwe aansprekende campagne om hun producten onder de aandacht te brengen. We hebben voor hen diverse, in het oog springende billboards ontworpen.

 

Standbouw Betronic

Het bedrijf Betronic wilde zich in Munchen professioneel en opvallend presenteren op een van de grootste technische beurzen van Duitsland; Electronica. Wij hebben voor hen een stand ontworpen en gecreeerd die voldeed aan al hun wensen en gedurende de beurs vele klanten en potentiele klanten heeft getrokken.

 

Grafische producties

Wanneer u op zoek bent naar professionele en creatieve art direction, vormgeving, het maken van certified PDF's, high end scanning, het ontwerpen van een huisstijl of zelfs lithografie, Beeld&Storm blinkt op al deze vlakken uit. Op het gebied van grafische producties kunnen we - naast tevreden organisaties na het afwikkelen van eenmalige projecten - dan ook niet voor niets rekenen op een vaste trouwe klanten. We denken dat de lijst hieronder voor zich spreekt.

Voorbeeldreferenties

Tijdschriften

Jaarverslagen

Overige

Ontwerpen van volledige huisstijlen

Onaka (Japans restaurant)

Villa Vie (onroerend goed)

Affiches en flyers voor diverse opdrachtgevers